Losev

Iğdır'da Baltalı Cinayet

Videoyu Aç Iğdır'da Baltalı Cinayet
A
a

Iğdır’da, 35 yaşındaki Cemalettin Artan evinde baltayla öldürülürken, eşi ve yeğeni de ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre olay; Doğubayazıt Kavşağı Selvi Sokak'ta meydana geldi. Evde bağrışma sesleri duyan komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polisler, Cemalettin Artan'ın cesedinin yanında eşi 29 yaşındaki Özlem Artan ile aynı evde yaşayan yeğeni 23 yaşındaki Remzi Artan'ı da yaralı olarak buldu. Yaralılardan Remzi Artan ambulansla Iğdır Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Özlem Artan ise Iğdır Özel Kadın Doğum Hastanesi'ne kaldırıldı.

“15 GÜNLÜK SÜRE İÇERİSİNDE AİLEDE İKİNCİ ÖLÜM”

Özlem-Cemalettin Artan çiftinin 2 çocuğundan büyüğü olan 11 yaşlarındaki Muhammet Artan'ın da 15 gün önce oturdukları apartmanın boşluğuna düşerek ağır yaralandığı ve kaldırıldığı hastanede tedavi gördükten bir süre sonra öldüğü öğrenildi.

Özlem Artan’ın da bir ay önce kadın sığınma evinde bir süre kaldığı öğrenilirken, olayın aile içi sorunlardan kaynaklanabileceği yönünde soruşturma başlatan polis ekipleri, sır perdesini kaldırmak için çok yönlü çalışıyorlar.

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesi nüfusuna kayıtlı Cemalettin Artan'ın cesedi ise otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.