Losev

İçişleri Bakanı Soylu, Bitlis’te ziyaretlerde bulundu

Videoyu Aç İçişleri Bakanı Soylu, Bitlis’te ziyaretlerde bulundu
A
a

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Bitlis’te Jandarma Özel Harekat (JÖH) Tabur Komutanlığını ziyaret ederek geçtiğimiz günlerde 2 arkadaşlarını şehit veren askerlere başsağlığı diledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, beraberindeki Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile birlikte, Bitlis’te ziyaretlerde bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ilk olarak beraberindeki heyet ile birlikte Muş’tan karayoluyla Bitlis’e gelerek Tatvan ilçesindeki Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığını ziyaret etti. Tatvan JÖH Tabur Komutanlığında Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nail İlbey, Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, İl Emniyet Müdürü, Bitlis ve Tatvan Belediye Başkanları tarafından karşılanan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,  tören mangasını selamladı.

Daha sonra Tatvan Jandarma Özel Harekat (JÖH) Tabur Komutanlığı personeli ile bir araya gelen Bakan Soylu, geçtiğimiz günlerde Bitlis’te 2 arkadaşlarını şehit veren askerlere başsağlığı dileyerek Allah’tan sabır diledi. Bakan Soylu, terör örgütüne ağır darbeleri vuran güvenlik güçlerine gurur duyduğunu söyledi ve başarılarının devamını diledi. Daha sonra JÖH Tabur Komutanlığı önünde hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından Tabur Komutanlığında yetkililerden brifing aldı.

Bakan Soylu, JÖH Tabur Komutanlığı ziyaretinden sonra Çeltikli Bölgesinde geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen saldırıda yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Murat Aydın’ı Tatvan’daki evinde ziyaret etti. 

Geçmiş olsun ziyaretinden sonra Bakan Süleyman Soylu, Tatvan’da ikamet eden 102 yaşındaki Dilşah Ürün’ün evine giderek anneler gününü kutladı.  Bakan Süleyman soylu, ziyaretlerin ardından Bitlis il merkezinde çeşitli incelemelerde bulunduktan sonra Ankara’ya gitmek üzere Bitlis'ten ayrıldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.