DEM Bitlis Belediye
Losev

İçişleri Bakanı: Başkaldıranın kafasını ezeceğiz

Videoyu Aç İçişleri Bakanı: Başkaldıranın kafasını ezeceğiz
A
a

İçişleri Bakanı Selami Altınok, Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı başkaldıranların gerekirse şiddetli bir şekilde kafalarını ezeceklerini söyledi.

İçişleri Bakanı Selami Altınok, Meclis’te Yeni Adli Yargı Yılı açılış kokteylinde soruları yanıtladı.
 
Kilis’te Suriye tarafından açılan ateş sonucu bir askerin yaşamını yitirmesi, bir askerin de kaybolmasıyla ilgili Altınok şunları söyledi:
 
“Orada bir şehidimiz var, bir askerimiz de kayıp. Kayıp olduğunu söylüyorum, kaçırıldığına dair öyle bir şey söylemiyorum. Benim Vali Bey’den aldığım bilgi öyle. Çalışmaları arkadaşlarımız yapıyorlar. Net ayrıntıyı ben de alamadım. Çok taze bir olay” dedi.
 
‘Henüz dosyalara bakamadım’
 
Bakan Altınok, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesindeki Ayvalık Jandarma Karakoluna düzenlenen saldırıda yaşamını yitiren Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan’ın ağabeyi Jandarma Yarbay Mehmet Alkan hakkında soruşturma açılıp açılmadığı sorusu üzerine de, “Çok zor soru soruyorsunuz daha iki günlük İçişleri Bakanına. Henüz dosyalara bakamadım, bakacağım inşallah” dedi.
 
‘Kafalarını ezeceğiz’
 
“Ailenizden siz de bir şehit verseydiniz belki Yarbay’ın bu hissiyatını anlardınız” diyen bir gazeteciye de Altınok şu yanıtı verdi:
 
“Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Benim yaptığım konuşmayı da dinlemişsinizdir. O duygu hepimizin yüreğinde var. Allah kimsenin ocağına o ateşi düşürmesin. Bu milletin hiçbir evladına da o acıyı yaşatmasın diyoruz. Ama terörle mücadele noktasında da sonuna kadar kararlılıkla gideceğiz. Hiç kimseye o müsamahayı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milletine karşı olan başkaldırıya müdahale etmeyeceğiz. Gerektiğinde de çok şedit bir şekilde kafalarını ezeceğiz.”
Kaynak : İMC

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.