Losev

Hükümetten Öcalan'ın Talebine Ret!

A
a

Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Rojava'daki gelişmelere ilişkin, Türkiye'nin aleyhine sonuç verecek hiçbir defakto eyleme göz yummayacaklarını belirtirken, PKK Lideri Abdullah Öcalan'ın gazetecilerle görüşme talebinin mümkün olmadığını iddia etti.

Bakanlar Kurulu Toplantısı ardından açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, PKK Lideri Abdullah Öcalan'ın gazetecilerle görüşmek isteğine ilişkin, ellerindeki mevcut hukuki mevzuatta bunun mümkün görünmediğini iddia etti.
 
Arınç, "Daha önceki yönetmeliklere baktığınız zaman bir hükümlünün karşısına basın mensuplarını alıp da bulunduğu yerde bir basın toplantısı yapması hiçbir şekilde mümkün görünmemektedir" dedi. 
 
Arınç, Rojava'daki gelişmelere ilişkin, "Hükümetimiz olayları büyük bir hassasiyetle takip etmektedir. Türkiye'nin aleyhine sonuç verecek hiçbir defakto eyleme veya olaya göz yummak durumunda değiliz" diye konuştu. 
 
Arınç, Ramazan Bayramı süresince otoyolların ücretsiz, belediyelerce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinin de ücretsiz veya indirimli olarak uygulanmasının, Bakanlar Kurulunca kabul edildiğini kaydetti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.