DEM Bitlis Belediye
Losev

Hizan'lı genç kızlar için Hasankeyf'e gezi düzenlendi

Videoyu Aç Hizan'lı genç kızlar için Hasankeyf'e gezi düzenlendi
A
a

Hizan Gençlik Merkezi tarafından "Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz" projesi kapsamında kız öğrenciler için Hasankeyf'e gezi düzenlendi.

Proje hakkında açıklamada bulunan Gençlik Merkezi Müdürü Mikail Kuzu, yaptığı açıklamada, projeyle gençlerin kaynaşmalarının ve kültürel etkileşimde bulunmalarının amaçlandığını belirti.

Gençler arasında diyaloğun artırılmasının ülkenin doğal, tarihi güzelliklerini yerinde görerek, ülkelerini daha çok sevmelerine katkı sağlayacağını ifade eden Kuzu, şöyle konuştu: 

"Kız çocuklarımızı geziye götürdük. Hizan Merkez, İstiklal, Başkent Üniversitesi ve Altınoluk-Gökçimen ortaokulundan belirlediğimiz 8. sınıf öğrencilerimizi geziye götürdük. Bu çocuklarımız kısa bir süre önce TEOG sınav maratonundan çıktılar. Gezi vesilesiyle, sene boyunca yaptıkları çalışmaların yorgunluğunu birazcık da olsa atmış oldular."

Günübirlik olarak düzenlenen geziye katılan kız öğrenciler, Hasankeyf'in tarihini ve kültürünü yakından tanıma fırsatı buldu.

Geziden memnun kaldıklarını belirten kız öğrenciler, kendilerine bu imkanı sağlayan Gençlik ve Spor Bakanlığına ve görevli gençlik liderlerine teşekkür etti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.