DEM Bitlis Belediye
Losev

Hizan Kaymakamı Özçelik, Köy Ziyaretinde Bulundu

Videoyu Aç Hizan Kaymakamı Özçelik, Köy Ziyaretinde Bulundu
A
a

Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik,ilçeye bağlı Karbastı köyü’nü ziyaret ederek vatandaşların sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledi.

Gerçekleştirdiği köy ziyaretinde köy ve mezraların sıkıntıları hakkında bilgi alan Kaymakam Özçelik, daha sonra köy okulunu ziyaret etti. Okul idarecilerinden okul hakkında bilgi alan Kaymakam Özçelik, öğrenciler ile yakından ilgilendi.

Kaymakam Özçelik dile getirilen hususların çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaların yapılacağını belirterek, “Bizler vatandaşlarımıza en iyi kamu hizmetini sunmak, talepleri karşılamak, eksiklikleri gidermek için görevimizin başındayız. Gayemiz ilçemiz genelinde her bir vatandaşımızın imkânlar ölçüsünde en iyi yaşam standartlarına sahip olmasıdır. Amacımız Devletimizin vatandaşlarımıza uzanan elleri olduğumuzu göstermek, onların her zaman yanında olduğumuzu bilmelerini sağlamaktır” dedi.

Kaymakam Özçelik köy ziyaretleri sırasında İlçe Jandarma Komando Tabur Komutanı Yarbay Muharrem Volkan Karalı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burhan Çolak ve İlçe Emniyet Amiri Mahmut Metin Eyidoğan eşlik etti.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.