Losev

Hizan Kaymakamı Değişti

Videoyu Aç Hizan Kaymakamı Değişti
A
a

İçişleri Bakanlığı Temmuz 2013 Kaymakamlar ve Vali Yardımcılarının atamalarına dair Kararname resmi gazetede yayımlandı.

2013 Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Atamaları Yapıldı. İçişleri Bakanlığı Temmuz 2013 Kaymakamlar ve Vali Yardımcılarının atamalarına dair Kararname resmi gazetede,

Elazığ Keban Kaymakamlığı'na atanan Hizan Kaymakamı Hayrettin Baskın'ın yerine Isparta Atabey Kaymakamı Sedat İnci getirildi.

SEDAT İNCİ KİMDİR

Sayın Sedat İNCİ 1983 yılında Muş Merkez'de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Muş'ta tamamladı. 2005 yılında Uludağ Üniversitesi İ.İ.B.F. İşletme Bölümünden mezun oldu. 

2008 yılında 95. dönem Denizli Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare mesleğine intisap etti. Üç yıllık kaymakam adaylığı süresince Denizli il merkez stajı, Çanakkale'de teftiş stajı ve Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde kaymakam refikliği stajlarını tamamladı. Uşak-Ulubey ilçesinde 8 ay süreyle Kaymakam vekilliği görevinde bulundu. 2009 Ekim-2010 Ekim tarihleri arasında The University of Essex'te yönetim ingilizcesi programına katıldı ve İngiltere idari sistemiyle ilgili çeşitli çalışmalarda bulundu.

95. Dönem Kaymakamlık kursunu üstün başarıyla bitirerek, 24.02.2011 tarihinde Isparta-Atabey Kaymakamı olarak göreve başladı. İyi derecede ingilizce bilmektedir.

İçişleri Bakanlığının 19/07/2013 tarih ve 2013/463 sayılı kararname ile Hizan Kaymakamlığına atanmıştır.

 
Kaynak : Bitlis Haber13 / Özel

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.