Losev

Hizan'da kurumlar arası futbol turnuvası sona erdi

Videoyu Aç Hizan'da kurumlar arası futbol turnuvası sona erdi
A
a

Hizan Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğünce düzenlenen ‘Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’ oynanan final maçı ile sona erdi.

Hizan ilçesinde her yıl düzenlenen ‘Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’ 16 takımın katılımıyla başlamıştı. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar üst tura çıkma başarısı gösterdi. Turnuva yapılan final karşılaşmasının ardından son buldu.

Hizan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhtullah Bingöl, 16 takımın mücadele ettiği futbol turnuvası final maçı ile sona erdi.

Bingöl; “Her yıl düzenlenen  ‘Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’ bu yılda 16 takımın katılımı ile başlamıştı. Bizim buradaki amacımız kurumların birbirleri ile kaynaşması, sosyal faaliyetlerin az olduğu ilçemizde bir nebze olsa memurların eğlenmesini sağlamak ve hafta boyunca iş streslerini üzerlerinden atmaktır. Çok güzel bir turnuva oldu. Finale çıkan 3 takımdan Hizan Kaymakamlık takımı birinci, Hizan Devlet Hastahanesi ikinci ve İstiklal Ortaokulu üçüncü oldu. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.