Losev

Hizan'da Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

A
a

Hizan ilçesinde, Bitlis Valisi Veysel Yurdakul'un başkanlığında, il ve ilçe genelindeki tüm kurumların katılımıyla koordinasyon toplantısı yapıldı.

Hizan Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda, ilçe merkezi ve bağlı köylerdeki muhtarların, vatandaşların sorunları, sıkıntıları konuşularak, çözüm yolunda fikir alışverişinde bulunuldu. Bitlis bölgesinde ilk kez bu kadar geniş ve kapsamlı toplantıların yapıldığı önemini taşıyan koordinasyon toplantısının, Ahlat, Adilcevaz, Mutki Güroymak ve Tatvan ilçelerinde yapıldığı ve son olarak da Hizan’da düzenlendiği belirtildi. Halkın sorunlarını dile getiren temsilcileri dinleyen Vali Yurdakul, sorun ve sıkıntıların çözümü konusunda ilgili kamu kurum amirlerinden yapılması gerekenler konusunda insanların bilgilendirilmesini ve çözüm üretilip sorun, sıkıntıların gidermesi için çalışmaların yürütüleceğini belirtti.
 
Hizan ilçe merkezi ve bağlı köylerdeki sorun ve sıkıntıların konuşulduğu toplantıda dile getirilen konuların başında, yol, okul ve alt yapı gibi konular konuşuldu.
 
Toplantıya, Vali Yardımcıları Alp Eren Yılmaz, Hizan Kaymakamı Hayretin Baskın, Hizan Belediye Başkan Yardımcısı Şerafettin Yıldırım, Bitlis ili ve Hizan ilçesindeki tüm kamu kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.