Losev

Hizan'da Bilardo Turnuvası Yapıldı

Videoyu Aç Hizan'da Bilardo Turnuvası Yapıldı
A
a

Hizan ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce organize edilen geleneksel bilardo turnuvası, final maçıyla tamamlandı.

Kaymakamlık öncülüğünde ilçe merkezindeki bir salonda düzenlenen ve 16 takımın mücadele ettiği turnuva kapsamında eşli kategoride mücadele eden İsmail Aydın-Cihan Yılmaz ile Şakir Çelik-Sezer Turan finale yükseldi.

Kaymakam Sedat İnci, İlçe Emniyet Amiri Celal Tekekaya ve kurum amirlerinin katılımıyla oynanan final maçında rakibini 5-2 yenen Şakir Çelik-Sezer Turan ikilisi turnuvanın galibi oldu.

Final maçının ardından turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik eden Kaymakam İnci, katılımın beklenenden fazla olmasının kendilerini Mutlu ettiğini söyledi.

Kazananlar arasında bir polis memurunun olduğunu belirten İnci, bunun polis-halk kaynaşmasının bir örneği olduğunu ifade etti.

İnci, "Bu yıl katıldığımız ikinci bilardo turnuvasıydı. Gençlerimizin bu tarz sportif etkinliklere ilgi göstermesi bizleri de yeni turnuvalar yapmaya zorluyor. Bizler de bu kapsamda yeni projeler için çaba göstereceğiz. Kış aylarını yaşadığımız şu günlerde kapalı mekan arayışı içinde olan gençlerimizin bu tarz sportif etkinliklerin yapıldığı mekanlarda zaman geçirmesi oldukça önemlidir" dedi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.