Losev

Hizan Belediye Başkanı Aktaş'ın Ramazan Mesajı 2019

Videoyu Aç Hizan Belediye Başkanı Aktaş'ın Ramazan Mesajı 2019
A
a

Hizan Belediye Başkanı Cezail Aktaş, Ramazan ayının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Hizan Belediye Başkanı Cezail Aktaş mesajında, “On bir ayın sultanı Ramazan ayının, ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise Cehennemden kurtuluş olan Ramazan ayı, rahmeti ve bereketi bol olan bir aydır.

Toplum olarak yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlendiği Ramazan ayında, İslam coğrafyasında yaşanan acıların ve zulümlerin son bulmasını, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesinin bu ay içerisinde oluşan manevi atmosferin, bütün bir yıla yayılarak devam etmesini diliyorum. Ramazan ayı; yoksulların gözetildiği, iftar sofralarının paylaşıldığı, aynı zamanda millet olarak yardımlaşma ve kaynaşma bakımından kaçırılmaması gereken bir fırsat ayı. Ramazan ayının bütün evlere, gönüllere, huzur ve bereket getirmesini Yüce Allah’tan diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Hizanlı hemşerilerim olmak üzere ülkemiz ve bütün İslam aleminin Ramazanı Şerif’ini tebrik eder, tüm insanlığa barış, huzur ve hoşgörü getirmesini temenni ederim."

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.