Slayt Gösterisi
Losev

HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş TRT'ye çıktı!

Videoyu Aç HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş TRT'ye çıktı!
A
a

HDP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Selahattin Demirtaş, TRT'de propaganda konuşmasını yaptı. Demirtaş, hapiste olmasının sebebinin hükümetin kendisinden korkması olduğunu söyleyerek, 'seçim sürecinde adil davranmayan TRT'ye hakkını helal etmediğini' söyledi.

HDP'nin tutuklu cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş TRT Haber'den 10 dakikalık seçim konuşması yaptı. 20 ay sonra ilk defa halka seslenen Demirtaş'ın konuşmasından başlıklar şöyle:

'BURADA OLMAMIN TEK SEBEBİ AKP'NİN BENDEN KORKMASI'

"Bu seçim kampanyasından Edirne F Tipi'nden sesleniyorum. 20 ayı aşkın süredir hukuksuz şekilde tutuluyorum. Sadece 2 defa hakim karşısına çıkarıldım. Hakkımdaki suçlamaların tamamı sizlere yaptığım konuşmalardır. Tek nedeni AKP'nin benden korkmasıdır.

'ÜLKEMİZİ UÇURUMUN KENARINDAN KURTARACAĞIZ'

Derin bir karamsarlık var. Komşu komşudan korkar hale geldi. Tek adam rejiminde uğradığımız haksızlıklar için başvuracağımız bir yer kalmayacak. Boğulur gibi hissedeceksiniz. Bunca zulme rağmen dik duruşunuz yarının teminatıdır. Ülkemizi bu uçurumun kenarından kurtaracağız.

'KENDİNİ DÜNYA LİDERİ SANAN 3. SINIF KASABA POLİTİKACILARI…'

Kof kabadayının tehditleri sizi yıldırmasın bunların bir oyluk canı vardır. Kendini dünya lideri sanan bu 3. sınıf kasaba politikacılarına güzel bir ders verme fırsatını kaçırmayın.

'SANDIKLARA SAHİP ÇIKIN'

Sandığa gidin oyunuzu kullanın ve sandıklarınıza sahip çıkın. Benim buradaki imkanlarım çok kısıtlı. Benim adıma inançla ve coşkuyla inanıyorum ki çalışma yapıyorsunuz. 20 ay değil 20 yıl verseler bile boyun eğmeyeceğim. Bizim farkımız budur işte. Tek adam değil çok insanız. Bizi idamla tehdit edenlere boyun eğmeyeceğiz. Bir oy HDP 'ye bir oy Demirtaş'a deyin. TRT 'yi de eleştirdiğimi ve hakkımızı helal etmediğimizi söylüyorum. Emekçileri için teşekkür ederim.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.