DEM Bitlis Belediye
Losev

HDP'li Tan'dan BDP Norşin Adaylarına Destek

Videoyu Aç HDP'li Tan'dan BDP Norşin Adaylarına Destek
A
a

BDP'nin seçim çalışmalarının devam ettiği Güroymak'ta eş başkan adaylarına destek için ilçeye gelen HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, esnafı ziyaret ederek yurttaşlar ile bir araya geldi.

Güroymak ilçesinde 1 Haziran'da tekrarlanacak seçim çalışmasını yürüten BDP'nin eş başkan adaylarına destek için ilçeye gelen HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, beraberindeki seçilmişler ile Muş Yolu Caddesi'ndekii esnafı ziyaret etti. BDP Belediye Eş Başkan Adayı Mehmet Emin Özkan, Yolalan, Ovakışla ve Mutki belediye eş başkanları ile BDP PM üyelerinin de eşlik ettiği Tan, ilçedeki kahvehanelerde oturan yurttaşların sorunlarını dinleyerek, onlarla sohbet etti.

Mitinge Davet

Öte yandan Bitlis, Hizan, Ovakışla ve Mutki belediyelerin kadın eş başkanları ise BDP Güroymak Belediye Eş Başkanı Nazime Arvas eşliğinde Haydar Mahallesi'nde bildiri dağıtarak, yurttaşları BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın katılımı ile yapılacak mitinge davet etti. BDP'li kadın seçilmişler, yarın saat 13.00'da ilçe merkezinde yapılacak mitinge katılım için bildiri dağıttı.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.