Slayt Gösterisi
Losev

Hayırsever iş adamı Zeki Peker Ahlatlı şehidin cami vasiyetine sahip çıktı

Videoyu Aç Hayırsever iş adamı Zeki Peker Ahlatlı şehidin cami vasiyetine sahip çıktı
A
a

Van’ın Çaldıran ilçesindeki Uzunyol Hudut Karakolu ile Soğuksu Karakolu bölgesinde devriye faaliyeti yaparken 17 Ekim 2019 tarihinde çıkan çatışmada şehit olan Bitlis Ahlatlı Piyade Uzman Çavuş Eren Öztürk’ün vasiyeti olan caminin yapımı devam ediyor.

Bitlis ve ilçelerinde yaptırdığı taziye evleri, cami, okuma salonları gibi eserler yapan Bitlisli hayırsever iş adamı Zeki Peker, bir hayır işine daha imza atarak Ahlatlı Şehit Eren Öztürk’ün vasiyette bulunduğu caminin minaresinin de yapımını üstlendi.

Şehit Eren Öztürk’ün vasiyette bulunduğu cami imamı ve Kulaksız Mahallesi Cami Minare ve Kur’an Kursu Yaptırma Derneği Başkanı Şerafettin Tanyeri, caminin yapımına başlanılmasından sonra Bitlisli iş adamı Zeki Peker’in de kendilerine ciddi oranda destek verdiğini ve görüşmelerinde caminin minaresini yapma sözü verdiğini söyledi.

Tanyeri, “Şehidimin Vasiyeti Yerde Kalmasın kampanyasına bir destekte Bitlis’in vefakar ve hayırsever iş adamı Zeki Peker Beyefendiden geldi. Kendisi şehidimizin vasiyetine binaen yapılacak caminin minaresini üstlendi. Kendisine çok teşekkür ederiz. Rabbim kendilerini ve ölmüşlerini şehitlerin şefaatine nail eylesin” dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.