İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Hakkari'nin tanıtım çalışmaları kapsamında 7 internet ünlüsünün (influencer) şehre geldiğini duyurdu. "Go Türkiye" çatısı altında yürütülen tanıtım kampanyasıyla paralel olarak, illerin tanıtımı için sosyal medya hesapları açılarak dijital tanıtım çalışmaları gerçekleştirildi. Bu kapsamda Adem Aksoy, Adem Barış, Akif Özek, Emre Evegi, Naim Aydar, Mehmet Özcan ve Osman Yeşilbaş, Hakkari'nin eşsiz doğasını takipçilerine 5 gün boyunca aktardı.

İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu'nun desteğiyle gerçekleştirilen etkinlikte İl Kültür ve Turizm Müdürü İdris Ağacanoğlu da yer aldı. Etkinlik kapsamında tanıtılan Hakkari'nin doğal güzellikleri arasında Cilo Sat Gölleri, Cennet ve Cehennem Vadisi, Buzullar, Berçelan Yaylası ve Kaval Şelalesi gibi yerler büyük beğeni topladı.

Ayrıca, Van Vadi Doğa Sporları Kulübü Derneği üyelerinden oluşan 48 kişilik bir grup da bölgenin güzelliklerini keşfetmek için Hakkari'ye geldi. Grup, buzulların bulunduğu dağların eteklerinde doğa yürüyüşü yaparak keyifli anlar yaşadı. Karla kaplı vadide fotoğraf çeken ve botla buzul gölünde gezen doğaseverler, bu eşsiz doğa güzelliğinin tadını çıkardı.