Zeki Peker hakkında çıkan iddialara ilişkin Nesrullah Tanglay açıklamada bulundu

Kategori: Bitlis Seçim - Tarih: 28 Mayıs 2018 15:55
Zeki Peker hakkında çıkan iddialara ilişkin Nesrullah Tanglay açıklamada bulundu

27. dönem Ak Parti Bitlis Milletvekilliğinden aday adayı olan Mehmet Zeki Peker hakkında ortaya atılan iddialara aday tanıtım toplantısında Ak Parti Bitlis İl Başkanı Nesrullah Tanglay konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Ak Parti Bitlis Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısında İl Başkanı Nesrullah Tanglay’ın partililere yaptığı konuşmada en dikkat çeken bölüm Mehmet Zeki Peker hakkında ortaya atılan asılsız iddialara verilen cevap oldu.

Tanglay yaptığı açıklamada, ’31 tane aday adayımız vardı. Allah hepsinden de razı olsun. Aday adaylarımız bizi tek tek aradılar ve seçim boyunca desteklerimizin yanınızda olacağını söylediler. İnşallah biz de bütün seçim çalışmalarımızda bu aday adayları arkadaşlarımız ile birlikte hareket edeceğiz’ dedi.

Tanglay sözlerinin devamında, ‘Birileri çıkıp bir şeyler söyledi. Özellikle hem kendisi incindi hem de teşkilatımız incindi. Sayın Mehmet Zeki Peker ile ilgili asılsız ve yalan iddialar ortaya atıldı. Mehmet Zeki Peker şuan aramızda. Hiçbir partiye adaylığı olmamıştır. Böyle bir fitne  sadece partimize zarar vermek için yapılmıştır. Sizden ricam bütün aday adaylarımız ve adaylarımıza hepimiz sahip çıkıyoruz ve inşallah 24 Haziran günü 3 tane adayımızı milletvekili olarak meclise gönderiyoruz’ dedi.

Zeki Peker hakkında ortaya atılan iddia ise, Kendisine başka bir partiden adaylık teklifinin geldiği liste başı olacağı yönündeydi. Zeki Peker aday tanıtımına katılarak iddialara nokta koydu.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/zeki-peker-hakkinda-cikan-iddialara-iliskin-nesrullah-tanglay-aciklamada-bulundu-11479.html