Zeki Peker'den Güroymak AKP Seçim Bürosuna Ziyaret

Kategori: Güroymak - Tarih: 13 Mart 2014 20:50
Zeki Peker'den Güroymak AKP Seçim Bürosuna Ziyaret

Bitlis’in İşadamı Zeki Peker, AK Parti Güroymak (Norşin) Belediye Başkan Adayı Hüseyin Mutlu’yu seçim bürosunda ziyaret etti.

Seçim bürosunu ziyaret eden partililerin sevgi gösterisiyle karşılanan Peker, seçim bürosunda bulunanlara bir süre sohbet etti ve seçim çalışmalarında Güroymak (Norşin)  AK Parti Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu ve tüm Ak Parti camiasına başarılar diledi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Mutlu, ben Güroymak için elimi değil gövdemi taşın altına koymaya geldim. Ben Norşin’in geleceği için gençlerimizin geleceği için elimden gelenin en iyi bir şekilde yapacağım. İlçemizin kalkınması için gençlikle halkla oturup beraber ortak karar alacağız. Halkımız için hizmette ne gerekiyorsa beraber karar vereceğiz öyle yola çıkacağız. Ben elimi değil gövdemi taşın altına koyarak halkın huzurunuza çıktım birlikte hareket edeceğiz, bitlikte projeler üreteceğiz, birlikte Norşin’imizi kalkındıracağız Allahın  izniyle.

Geçenlerde Ak Parti Millet vekillerimizle beraber konferans  salonunda geçlerimizle bir araya geldik hizmet ve projelerimizi halkımıza sunduk ve Milletvekili Killer orda söz verdi. Bütün projelerin aynısını olacağını ve sunulan bütün projeler olacak hiç kimsenin şüphesi olmasın. En kısa zamanda İlçemize Yüksek okul kazandıracağız. Bizim gençlerimiz kabiliyetli ve çok başarılı gençlerdir her şeyin en iyisine layıklar dedi.

Kaynak : Bitlis Haber13 / Ümit Sayındı

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/zeki-peker-den-guroymak-akp-secim-burosuna-ziyaret-2434.html