Yüzdükleri Suda Kayboldular

Kategori: Bölge - Tarih: 30 Haziran 2013 18:15

Batman’da, biri Afganistan uyruklu üç kişi serinlemek için girdikleri Dicle Nehri’nde kayboldu. Sivil savunma ekipleri kaybolan 3 kişiyi bulmak için yoğun çaba sarf etti.

Batman merkezde ikamet eden Seyit Muhammet Musrevi isimli Afganistanlı bir kişi, eşi ve 2 çocuğu ile beraber piknik için Hasankeyf ilçesine gitti. Serinlemek için Dicle Nehri’ne giren Seyit Muhammet Musrevi, akıntıya kapılarak kayboldu. Eşi ve çocuklarının Hasankeyflilerden yardım istemesiyle beraber Sivil Savunma Arama Kurtarma ekiplerine haber verildi. Kısa sürede gelen arama kurtarma ekipleri ve ilçe jandarma ekipleri nehirde kaybolan Seyit Muhammet Musrevi’nin bulunması için çaba sarf etti. Musrevi’nin eşi Dicle nehri kenarında sinir krizleri geçirerek jandarmaya eşinin bulunması için yalvardı.
 
İKİ ÇOCUK BARAJ SULARINDA KAYBOLDU
 
İkinci olay Kozluk ilçesi Yanıkkaya köyü mevkiinde Batman Barajı’nda meydana geldi. Aileleri ile baraj gölü kıyısına pikniğe giden iki çocuk serinlemek için girdikleri baraj gölünde kayboldu. Batman Arama Kurtarma ekipleri gölde kaybolan iki çocuğu bulunması için çalışma başlattı.

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/yuzdukleri-suda-kayboldular-400.html