Yolalan Beldesinin 4 kilometrelik yol yapımı tamamlandı

Kategori: Bitlis - Tarih: 26 Ekim 2017 22:02
Yolalan Beldesinin 4 kilometrelik yol yapımı tamamlandı

Bitlis'e bağlı Yolalan beldesine başkan vekili olarak görevlendirilen Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan'ın girişimleri sonucu 4 kilometrelik yol yapım çalışmaları tamamlandı.

Beldenin sorun ve sıkıntılarını yerinde tespit ederek, belde için öncelikli ihtiyaç olan çalışmaları başlattıklarını kaydeden Kaymakam Özkan, belediyenin tüm imkanlarının belde halkının hizmetine sunulduğunu söyledi.

Yolalan Belediyesi 1990 yılında kurulmasına rağmen çözülmemiş birçok sorunla boğuştuğunu ifade eden Özkan, beldede yapılan çalışmalar hakkında, Öncelikle sorun ve sıkıntıları yerinde tespit ederek işe başladık. Yapmış olduğumuz incelemelerin ardından öncelik arz eden sorun ve sıkıntıları belirleyerek bir çalışmalar başlattık. Bu kapsamında alt yapı ve üst yapı çalışmalarına başlandı. Mahallelerin yol sorununu gidermek için Çınarbaşı, Pınarbaşı, Yolalan ve Konaç mahallelerinde yol genişletme ve parke taşı döşemesi çalışmaları yapıldı.

Pınarbaşı ve Konaç mahallelerinde 4 kilometrelik yol genişletme ve parke taşı döşeme çalışması tamamlandı. Yolalan ve Çınarbaşı mahallelerinde ise 5 kilometrelik yol genişletme ve parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Aynı zamanda beldede var olan içme suyu sorununu gidermek için de Çınarbaşı Mahallesi'nde su deposu yapıldı. Bu çalışmalar diğer mahallelerde de uygulanacak dedi.
 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/yolalan-beldesinin-4-kilometrelik-yol-yapimi-tamamlandi-10807.html