Yol kontrolünde eroin ile metamfetamin ele geçirildi

Kategori: Bitlis - Tarih: 7 Kasım 2017 22:42
Yol kontrolünde eroin ile metamfetamin ele geçirildi

Bitlis'te düzenlenen operasyonlarda 2 kilo 764 gram eroin ile 17 gram metamfetamin ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi görevlilerince, Bitlis üzerinden batı illerine uyuşturucu madde sevkıyatı yapanlara yönelik çalışma yürütüldüğü belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 

"3 Kasım'da saat 22.00 sıralarında Bitlis-Diyarbakır karayolundaki polis kontrol noktasında durdurulan araca, dedektör köpeğinin tepki vermesi üzerine yapılan aramada, aracın her iki yan basamağının içine gizlenmiş 11 paket halinde 2 kilo 763 gram eroin ele geçirilmiştir. Olayla ilgili V.Ö, Ş.D ve F.D gözaltına alınmıştır. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden V.Ö, 'uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek' suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, diğer iki şüpheli ise serbest bırakılmıştır."

Yine ekiplerce 4-6 Kasım tarihlerinde yapılan operasyonlarda ise 17 gram metamfetami·n ve 0,77 gram eroin ele geçirildiği kaydedilen açıklamada, gözaltına alınan ve haklarında "uyuşturucu madde kullanmak" suçundan işlem yapılan V.H ve M.Ş.M'nin ise serbest bırakıldığı ifade edildi.
 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/yol-kontrolunde-eroin-ile-metamfetamin-ele-gecirildi-10848.html