YÖK Başkanı Saraç, Rektör Elmastaş'a atama kararnamesi takdim etti

Kategori: Bitlis Eren Üniversitesi - Tarih: 19 Şubat 2021 10:21
YÖK Başkanı Saraç, Rektör Elmastaş'a atama kararnamesi takdim etti

YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç tarafından yeni Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş’a, atama kararnamesi ve belgesi takdim etti.

Bitlis Eren Üniversitesi Rektörlüğüne 6 Şubat 2021 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla atanan Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş’a Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı’nda düzenlenen törenle YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç tarafından Atama Kararnamesi ve Belgesi takdim edildi.

YÖK Başkanı Saraç tarafından takdim edilen Atama Kararnamesi üzerine Rektör Prof. Dr. Elmastaş, “6 Şubat 2021 tarihi itibariyle 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 13’üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin ilgili maddeleri kapsamında Bitlis Eren Üniversitesi Rektörlüğüne atandım. Bu önemli görevi şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ediyorum. YÖK Başkanımız Prof. Dr. Sayın M. A. Yekta Saraç’a ve YÖK üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç ise Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş’a başarılar dileyerek, kendisine ve Üniversiteye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/yok-baskani-sarac--rektor-elmastas-a-atama-kararnamesi-takdim-etti-24269.html