Vedat Demiröz'ün 8 Ağustos Bitlis'in kurtuluş günü mesajı

Kategori: Bitlis - Tarih: 7 Ağustos 2017 19:19
Vedat Demiröz'ün 8 Ağustos Bitlis'in kurtuluş günü mesajı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bitlis milletvekili Vedat Demiröz 8 Ağustos Bitlis'in Kurtuluş Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Demiröz mesajında “İlim ve irfan şehri olan Bitlisimiz, bundan 101 yıl önce düşman işgalinden kurtulmak, onurunu korumak, yurdunu düşmana karşı savunmak için bütün imkânsızlıklara rağmen birlik ve beraberlik ile düşmana karşı koymuştur. Her karış toprağımız şehitlerimizin kanlarıyla sulanmıştır” dedi.

Demiröz mesajının devamında şunları kaydetti “Tarihin Her döneminde aziz milletimiz bağımsızlık destanına imza atarak şanlı bayrağımızı ülkemizin her köşesinde dalgalandırmıştır. 8 Ağustos'ta Bitlis'te, 18 Nisan'da Çanakkale'de, 15 Temmuz'da Şehitler Köprüsü’nde, bu bayrağın her zaman dalgalanacağını, bu millete boyunduruk vurulmayacağını tüm dünyaya öğretmiştir.”

Bitlis milletvekili Vedat Demiröz, “Kahramanca yurdunu savunurken hakka yürüyen tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle yâd ediyor, şeref ve kahramanlık gününün birlik ve beraberlik içerisinde coşkuyla geçmesi dileğiyle tüm hemşehrilerimizin Kurtuluş Bayramını kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/vedat-demiroz-un-8-agustos-bitlis-in-kurtulus-gunu-mesaji-10592.html