Vali Ustaoğlu Güroymak’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu

Kategori: Güroymak - Tarih: 4 Ekim 2017 01:14
Vali Ustaoğlu Güroymak’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu ve kurum amirleri tarafından karşılanan Vali Ustaoğlu, ilçe merkezinde esnafları ziyaret etti.

Kaymakamlık makamında yapılan ziyarette Kaymakam Ufuk Özen Alibeyoğlu Vali İsmail Ustaoğlu’na ilçe ile ilgili brifing verdi. 

Güroymak Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları yerinde incelemelerde bulunan Ustaoğlu, Belediye Kültür Merkezi konferans salonunda mahalle ve köy muhtarları ile buluştu.

Muhtarla bir araya gelen Vali Ustaoğlu; İlimizdeki il müdürleri ile beraber bir gezi ziyareti gerçekleştiriyoruz. Bu vesileyle ilçemizdeki ve köydeki mahalle muhtarlarımızla bir araya gelelim dedik. Kaymakamlığımızı ziyaret ettik, kıymetli kaymakam arkadaşımızın gerek ilçe Kaymakamı olarak gerekse Belediye Başkanı olarak yapmış olduğu kendisinden brifing alarak ve çalışmalarını yerinde incelemelerde bulunduk. Sözlerime başlarken bunu özelikle sizlere söyleyeyim. Kaymakam arkadaşımız gerçekten Belediye Başkanı sıfatıyla çok güzel şeylerin altına imza attığını yerinde gördüm. Yani yeni açılan yollar, meydan düzenlemesi, şehirler arası otogar ve en önemlisi ilçemizde ciddi bir vizyon olacağına inandığımız Yüksek Okul ile ilgili yaptığı çalışmadır. Yaptığı bu güzel çalışmalardan dolayı kendisini kutluyorum. Güroymak bir tarihi ilçemiz yüzyıllardır nasıl ki Bitlisimiz 7 bin yıllık tarihi bir geçmişine dayanan çok köklü geçmişi olan bir ilimiz ise bunun en önemli parçası olan Güroymak’ta Norşin adıyla da yüzyıllardır şehir kültürümüz egemen olduğu bir ilçemizdir dedi. Vali Ustaoğlu, daha sonra söz almak isteyen Muhtarların istek ve şikayetlerini dinledi. Güroymak Devlet Hastanesini de gezmeye ihmal etmeyen Ustaoğlu, serviste tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. Karşılaştığı çocuklarla tek tek ilgilenen Ustaoğlu, çocuklara oyuncak hediye etmeyi de ihmal etmedi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/vali-ustaoglu-guroymak-ta-bir-dizi-ziyaretlerde-bulundu-10752.html