Vali Ustaoğlu'dan Bitlis Pomem'e Ziyaret

Kategori: Bitlis - Tarih: 10 Kasım 2017 11:53
Vali Ustaoğlu'dan Bitlis Pomem'e Ziyaret

Vali İsmail Ustaoğlu, Bitlis Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürlüğünü ziyaret ederek polis adaylarıyla bir araya geldi.

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Bitlis Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Murat Abdullah Tombul ve rütbeli personel tarafından karşılandı. Vali Ustaoğlu, daha sonra 07 Aralık 2017 tarihinde polis okulundan mezun olacak 20. Dönem POMEM adaylarına konferans salonunda seslendi.

Polis üniformasının taşıdığı sorumluluktan bahseden Vali Ustaoğlu, polis adaylarına Şeyh Edebali'nin Osman Beye nasihatinde “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın” sözünü hatırlattı. Vali Ustaoğlu, “İnsana ve insanlığa hizmet edeceksiniz. Devletimizin gören gözü, işiten kulağı, konuşan dili olacaksınız. Vatandaşa hizmeti ve saygıyı rehber alan bir anlayışla görev yapacaksınız. Her davranışınızın devletin davranışı olacağını unutmayın. Görev yerlerinizde buradan almış olduğunuz eğitimle bu millete hizmet edeceksiniz. 15 Temmuz’da görev yapan polislerimiz sayesinde şer odakları emellerine ulaşamadı. Hain kalkışmada görevini yapanlar olduğu kadar hainlik yapıp ekmek yediği millete ihanet eden polislerde oldu. Şimdiden görev yerlerinizde başarılar diliyorum.” diye konuştu.
 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/vali-ustaoglu-dan-bitlis-pomem-e-ziyaret-10853.html