Vali Öztürk Adilcevazlı muhtarlarla bir araya geldi

Kategori: Bitlis - Tarih: 4 Nisan 2015 17:58
Vali Öztürk Adilcevazlı muhtarlarla bir araya geldi

Bitlis Valiliğince İstanbul 'a gönderilen Adilcevazlı muhtarlar, Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek öncülüğünde, Vali Orhan Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Vali Öztürk, muhtarların kendileri için önem arz eden seçilmişler olduğunu belirterek, muhtarların mahalle ve köylerinin en yetkili organı olduğunu ifade etti.
 
Seçim sonrası muhtarlarla Çanakkale'ye bir gezi programı düzenlemeyi planladıklarını ifade eden Öztürk, şöyle konuştu:
 
"Geçtiğimiz günlerde Adilcevaz'da birçok köyümüzü ziyaret ettik. Önümüzdeki süre içinde geri kalan köylerimizi de ziyaret edeceğiz. Yol ve su gibi acil sorunlarınızı çözeceğiz. Bu yıl bir çalışma yaparak, köy  yollarını asfaltla kaplamak için istiyoruz. Bunun için büyük bir proje hazırlıyoruz. Adilcevaz'daki köy yollarında çok fazla problem görmedim. Ancak suyla ilgili sorunlar iletildi."
Kaymakam Özbek ise ilçeden hiç ayrım yapmadan mahalle, köy ve belde muhtarlarını, Vali Öztürk sayesinde, 5 günlük İstanbul gezisine götürdüklerini belirtti.
 
Gezinin muhtarlara büyük moral ve motivasyon sağladığını dile getiren Özbek, muhtarların 5 gün boyunca birlik ve beraberlik içinde geziye renk kattığını ifade etti.
 
Erikbağı köyü muhtarı Halit Koçak da muhtarlar olarak ilk defa böyle güzel ve geniş kapsamlı bir geziye gittiklerini belirtti.
Koçak, "Her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştü. Gezi bizim için çok güzel oldu. Birlik ve beraberliğimiz pekişti. Muhtarlar arasındaki dayanışma güçlendi. Kaymakamımız 5 gün boyunca yanımızdan hiç ayrılmadı" diye konuştu.
 
Muhtarlar İstanbul gezisinde aldıkları bazı eşyaları Öztürk'e hediye etti.

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/vali-ozturk-adilcevazli-muhtarlarla-bir-araya-geldi-5530.html