Vali İsmail Ustaoğlu'ndan Kur'an Kursuna Ziyaret

Kategori: Bitlis - Tarih: 12 Ocak 2018 12:40
Vali İsmail Ustaoğlu'ndan Kur'an Kursuna Ziyaret

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen program kapsamında Kur’an kursunu ziyaret etti.

Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği koordinesinde gerçekleştirilen okul ve kurum ziyaretleri kapsamında bu kez Yeşil Mezre Mahallesi'nde bulunan Hira Erkek Kur'an Kursunda program düzenlendi. Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Belediye Başkanı Fettah Aksoy, İlçe Emniyet Müdürü Tulga Uyar ve kurum amirlerince karşılanan Vali Ustaoğlu, İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar ile birlikte Kur'an kursunu ziyaret etti. Vali Ustaoğlu ve beraberindekiler, Kur'an kursunu gezerek öğrencilerle sohbet etti.

Düzenlenen program kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından şehitler ve görevdeki polislerin kazasız belasız görev ifa etmeleri için kurbanlıklar kesilerek dua edildi. Akabinde Kur'an kursu öğrencileri tarafından Kur'an tilaveti okundu.

Polis ile toplum arasındaki dayanışmayı arttırmak ve özellikle ilçede bulunan gençlerle olan bağı kuvvetlendirerek suçun önlenmesi ve toplum huzurunun sağlanması amacıyla düzenlenen program, İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği tarafından Kur'an kursu öğrencilerine adli konularda bilgilendirme semineri adı altında sunum yapılması ile sona erdi. 

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/vali-ismail-ustaoglu-ndan-kur-an-kursuna-ziyaret-11056.html