Vali Çınar'dan çevik kuvvete taziye ziyareti

Kategori: Bitlis - Tarih: 15 Aralık 2016 22:40
Vali Çınar'dan çevik kuvvete taziye ziyareti

Bitlis Valisi Ahmet Çınar, İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan çevik kuvvet polislerine taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı diledi.

Bitlis Polisevi'nde çevik kuvvet ve özel harekat polisleriyle bir araya gelen Vali Çınar, İstanbul'da meydana gelen terör saldırısında şehit olan polisler için taziyede bulundu.

Çınar, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin "kale gibi" dimdik ayakta tek İslam ülkesi olduğunu, bütün dünyanın birleşerek saldırdığı ülke konumunda bulunduğunu söyledi.

Çınar, şöyle konuştu:

"Ne yapsalar ve nereden saldırsalar, Türkiye güçleniyor. Vuruldukça güçleniyoruz. Türkiye büyüyor. Biz devlerle boğuşurken evimizin soysuz itleri dediğim DEAŞ, PKK ve DHKP-C paçamızdan yapışıp, bizi yere düşürmeye uğraşıyorlar. Bir tekmeyle gidiyorlar, sonra geri geliyorlar. Hepsi bu evin soysuz itleri. Müslümanların kandırılmış çocukları. Ama egemenlerin eğitilmiş itleri. Biz çok büyük bir devletiz. Dünyanın geleceğini biz kurgulayacağız. Güçlüler adil olursa, dünyada huzur olur. Biz adiliz ve güçlüyüz."
İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ise yaşanılan son süreci değerlendirerek, düşmanla işbirliği yapan hain ve satılmış insanların niyetlerinin belli olduğunu belirtti.

Kaya, şunları kaydetti:

"Sizin ve benim gibi aynı kimliği taşıyıp aynı isimleri paylaşıp ve alçakça sırtımızdan hançerleyen, canımıza kasteden, uşaklık yapan insanların bence özünde, kanında ve geninde mutlaka bozukluk vardır. Ne Kürt'ü ne Türk'ü, masum ve görevini yapmaktan başka derdi olmayan, soğukta ve karda görev yapan polislere pusu kurmaz, kurşun sıkmaz, bomba patlatmaz. Geçmişte olduğu gibi şimdide insanların canlarını, malını, namusunu korumak, dinimizi devletimizi yaşatmak ve vatanımızın bütünlüğünü sağlamak için dimdik ayaktayız. Geçmişte olduğu gibi şimdi de büyük bir şevk ve heyecanla görevimize devam etmekteyiz."
Bu arada, Bitlis Medeniyetler Vakfınca polislere karanfil dağıtıldı.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/vali-cinar-dan-cevik-kuvvete-taziye-ziyareti-9515.html