Vali Çınar, Adilcevaz’da köy ve mahalle muhtarlarıyla buluştu

Kategori: Adilcevaz - Tarih: 14 Mart 2017 14:16
Vali Çınar, Adilcevaz’da köy ve mahalle muhtarlarıyla buluştu

Bitlis Valisi Ahmet Çınar, Adilcevaz ilçesinde mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Adilcevaz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda muhtarlarla buluşan Vali Çınar, devletin terör örgütüne karşı ciddi bir mücadele verdiğini belirtti.

Çınar, ailelerden çocuklarına sahip çıkmalarını isteyerek, şöyle konuştu: 

"Eğer çocuklarımızı İslami terbiyeyle yönetemezseniz bize, vatanına ve milletine düşman olur. Çocuklara şekil verecek olan sizlersiniz. Devlet olarak da kadınlarımıza, gençlerimize ve çocuklarımıza önem veriyoruz, vermek zorundayız. Devlet olarak terörle ciddi bir mücadele içerisindeyiz, kararlıyız. Bu lanet terörü bitireceğiz. Bunlar batının uşaklarıdır. İstiyoruz ki anneler ağlamasın, kimse çocuklarımızı dağa götürmesin. Kimse annelerimizi, yavrularımızı gözü yaşlı bırakmasın. Kimse huzurumuzu bozmasın. Kim bizim huzurumuza, vatanımıza, milletimize ve çocuklarımıza kastediyorsa, onlar bizden değildir. Onları lanetliyor ve def ediyoruz."

Muhtarların, devletin en ücra köşelerine hizmet götüren kamu görevlileri olduğunu ifade eden Çınar, mahalle ve köylerdeki vatandaşların sıkıntılarının muhtarlar tarafından tespit edilerek çözülmesi noktasında çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

Adilcevaz Kaymakamı Arif Karaman ise her ay muhtarla toplantı yaptıklarını belirterek, bugün yapılan toplantıya Vali Çınar'ın katılmasından memnuniyet duyduklarını kaydetti.

Toplantıya, Belediye Başkanı Necati Gürsoy, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/vali-cinar--adilcevaz-da-koy-ve-mahalle-muhtarlariyla-bulustu-10017.html