Vali Çağatay'dan trafik kazasında hayatını kaybeden Satı'nın ailesine ziyaret

Kategori: Adilcevaz - Tarih: 4 Aralık 2019 12:28
Vali Çağatay'dan trafik kazasında hayatını kaybeden Satı'nın ailesine ziyaret

Vali Oktay Çağatay, Hafta sonu il merkezinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşın ailesini ziyaret etti.

Vali Oktay Çağatay, geçtiğimiz hafta sonu il merkezinde İl Jandarma Komutanlığımıza ait aracın karışmış olduğu trafik kazasında hayatını kaybeden Adilcevazlı vatandaşın Turan Satı’nın ilçeye bağlı Yarımada Köyünde yaşayan ailesini ziyaret etti.

Ziyarette; Vali Oktay Çağatay’a, Adilcevaz Kaymakam Vekili Ahlat Kaymakamı Erkan İsa Erat, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nail İlbey, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy ve kurum müdürleri eşlik etti.

Hafta sonu il merkezinde meydana gelen elim bir trafik kazasında Adilcevazlı vatandaşın Turan Satı’yı kaybetmekten dolayı çok büyük üzüntü duyduğunu dile getiren Vali Oktay Çağatay, geride kalan aile, dost ve akrabalarına Allah’tan sabırlar dileyerek, merhum için de Allah’tan rahmet diledi.

Merhum vatandaşın ailesiyle yakından ilgilenen Vali Oktay Çağatay, dost ve akrabalarıyla sohbet edip acılarını paylaştı.
 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/vali-cagatay-dan-trafik-kazasinda-hayatini-kaybeden-sati-nin-ailesine-ziyaret-13237.html