Ustaoğlu 2018 yılının ilk birimler toplantısını gerçekleştirdi

Kategori: Bitlis - Tarih: 9 Ocak 2018 20:58
Ustaoğlu 2018 yılının ilk birimler toplantısını gerçekleştirdi

Bitlis Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı ve daire müdürleri ile Başkanlık Makamında yeni yılın ilk değerlendirme toplantısını yaptı.

Bitlis Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, belediyede görev yapan daire müdürleri ile yeni yılın ilk toplantısında bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Düzenli olarak gerçekleştirilen müdürler toplantısında Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aras ve daire müdürleri Başkan Ustaoğlun’a devam eden ve tamamlanmış hizmetler ile birim faaliyetleri hakkında bilgileri aktardı. Belediye birim müdürlerini tek tek dinleyen Başkan Ustaoğlu, bitirilen ve yapılması gerekli çalışmaların önem sırasına göre bir an önce hayata geçirilmesi için ilgili daire müdürlerine talimat verdi. 

Başkan Ustaoğlu, “Göreve başladığımdan bu yana her ay muhtarlarımız ve belediyemizin daire müdürleri ile bir araya gelerek yapılan ve yapılacak olan faaliyetlerimizi değerlendiriyoruz. 2018 yılını halkımıza hizmet yılı ilan edeceğiz.2018 yılını masa başında değilde ,sahada halkımıza hizmet ederek geçireceğiz.Bitlis’imizi hak ettiği çağdaş ve modern bir kent haline getirebilmek için, vatandaşlarımıızın hak ettiği kaliteli hizmeti sunabilmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/ustaoglu-2018-yilinin-ilk-birimler-toplantisini-gerceklestirdi-11037.html