Umut Der Tatvan Şubesi Bir Ton Et Dağıttı‏

Kategori: Güncel - Tarih: 5 Ekim 2014 20:37
Umut Der Tatvan Şubesi Bir Ton Et Dağıttı‏

Peygamber Sevdalıları Platformu ve Umut Kervanı Platformuna üye derneklerden Umut Der Tatvan Şubesi aracılık ettiği kurban kesiminden elde edilen bir ton eti yüzlerce aileye dağıttı.

Yaptığı İslami faaliyetlerle adından sıkça söz ettiren Umut Der Tatvan Şubesi düzenledikleri toplu kurban kesimiyle elde ettikleri kurban etlerini muhtaç ve mağdur ailelilere dağıttı.

Her sene düzenlediği toplu kurban kesimini bu sene de gerçekleştirdiklerini ifade eden Umut Der Tatvan Şubesi Başkanı Fesih Ulugöl çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunarak, bir tondan fazla et elde ettiklerini,  bu kurban etlerini ise yüzlerce mağdur ve yoksul aileye dağıttıklarını söyledi.

Etleri 3’er kiloluk şeklinde ambalajlayarak 335 muhtaç aileye ulaştırdıklarını kaydeden Ulugöl ‘’ Bize bağışlamış oldukları kurban etlerini 3 kilodan fakir ve muhtaç ailelere dağıttık. Bu aileler daha önceden tespit ettiğimiz ailelerdir. Kurban kesiminde ve dağıtımından dernek gönüllülerinin büyük desteği oldu. Bizlere desteklerini sunan başta hayırsevere ve tüm gönüllülerimizden Allah razı olsun.” Dedi.

Kurban etini muhtaç ailelerin adresine götüren derneğin üyesi Deniz Taş ise ailelerin gerçekten mağdur olduklarını belirterek kendilerine kurban etini götürülen mağdur ailelerin kendilerine duacı olduklarını ifade etti.

Kaynak : Menderes Beysülen-İLKHA

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/umut-der-tatvan-subesi-bir-ton-et-dagitti--4223.html