Uğur Oto'dan Teşekkür Mesajı

Kategori: Bitlis - Tarih: 8 Nisan 2015 17:07
Uğur Oto'dan Teşekkür Mesajı

25. Dönem AK Parti Bitlis Milletvekilliği Aday Adayı olan Uğur Oto aday adaylığının sonuçlanması nedeniyle bir teşekkür mesajı yayınladı.

25. Dönem AK Parti Bitlis Milletvekilliği Aday Adayı olan Uğur Oto, “Partimiz tarafından açıklanan vekil adaylarımızı kutluyor, başarılar diliyorum, Allah hepimizin yolunu açık etsin. Aday adaylığım sürecinde bana destek veren başta Bitlis Ak Parti teşkilatımız olmak üzere, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerimize ve tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Oto, “AK Parti olarak çıktığımız demokrasi yolculuğumuz yeni bir evreye daha girdi. 7 Nisan itibarı ile ilimizin Ak Parti vekil adayları belli oldu. Allah hepimiz için hayırlı etsin. Bugüne kadar bizi davamızdan ve hizmet aşkımızdan hiçbir şey alıkoymadı. Aday gösterilmemiş olmak ta bizi bu yoldan alıkoymayacaktır. Yine hep birlikte olmaya, aday gösterilen arkadaşlarımızla yan yana çalışmaya, Bitlis ve ülkemiz için hizmet etmeye devam edeceğim. Partimizin direktifleri doğrultusunda, Bitlis’in geleceği için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da gayretle çalışacağım. Bu demokrasi yolculuğunda diğer siyasi parti adaylarına da başarılar diler, Milletvekili Aday adayı olarak yürüttüğüm çalışmalarda dua ve destekleriyle yanımda olan herkese tek tek teşekkür ederim. Haklarınızı helal ediniz “ şeklinde konuştu.

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/ugur-oto-dan-tesekkur-mesaji-5561.html