Ücretsiz Müzik Floating Youtube Player uygulaması yayında

Kategori: Teknoloji - Tarih: 26 Aralık 2019 01:26
Ücretsiz Müzik Floating Youtube Player uygulaması yayında

Android akıllı cihazınızda Floating Youtube Player'ı küçült seçeneği ile kullanmaya devam ederken tüm videoları YouTube'dan izleyin.

Floating Youtube player bir Youtube'un üçüncü parti player'idir, dünyada veya kendi ülkenizdeki en iyi videoları, ücretsiz müzikleri kolayca bulmanıza yardımcı olur.

Sizin için hazırlanan ücretsiz youtube müzik uygulaması oynatıcısı ile video veya kanalları arama yapar, popup ekran özelliği ile videoları ve müzikleri dinleyebilir izleyebilirsiniz. Android işletim özeliğine sahip akılı cihazınızda başka şeyler yapmakla meşgulken müzik dinleyebilir veya ücretsiz şarkılar dinleyebilir ve sınırsız YouTube müzik videosu izleme keyfi yaşayabilirsiniz.

En sevdiğiniz şarkıları, müzikleri, hikayeleri ve komik videoları Floating Youtube Player uygulaması sayesinde erişim sağlayarak vakit geçirebilirsiniz. Meşgul olduğunuz oyununuz dan çıkmak zorunda kalmadan Popup açılan sayfası sayesinde istediğiniz yere sürükleyerek izleyin veya dinleyin. Dinlediğiniz müzikleri izlediğiniz keyifli videoları tekrar izlemek için kendi favorinizi oluşturarak ve parçaların peş peşe otomatik olarak oynatılmasını sağlar. En sevdiğiniz YouTube videolarını veya YouTube müzik kanallarını zamanında izleme şansını yakalayın.

İndirmiş olduğunuz Ücretsiz Müzik Floating Youtube Player'i android akıllı cihazınızda, Ülkenizde Trend olanlar ile güncel müzikleri, videoları izleyerek Playlistinizi oluşturmanızı ve en iyi şarkı veya müzik videosu anında otomatik olarak oynatılır. Telefonunuzda mesajlaşşın veya en sevdiğiniz oyunu oynamaya devam edin ve müziğin akışını sürdürün. Video oynatıcıyı küçültmek için Küçült düğmesi olan Popup Window tuşuna dokunun.

Ücretsiz çevrimiçi müzik, kitap pop, rock, dans, elektronik, ev, hip-hop, Caz ve daha fazlası dahil olmak üzere, sadece sizin için kişiselleştirilmiş, önerilen parçalarla ücretsiz müzik dinleyin.

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/ucretsiz-muzik-floating-youtube-player-uygulamasi-yayinda-13284.html