TSO Tarafından Adilcevaz Kaymakamına Ziyaret

Kategori: Tatvan - Tarih: 10 Mart 2015 16:01
TSO Tarafından Adilcevaz Kaymakamına Ziyaret

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Bilal Dağdağan, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Özbek, sivil toplum kuruluşlarının öncülerinden olan Tatvan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Dağdağan ve beraberindekileri ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.

Tatvan'ı kardeş ilçe olarak belirlediklerini belirten Özbek, şöyle konuştu:

"Bu sebeple Tatvanlı kardeşlerimizin, tüccarlarımızın ziyareti benim için çok önemli. Kaymakamlık olarak birçok projeyi hayata geçirdik. Adilcevaz Aile ve Sosyal Destek Merkezini açarak ilk etapta 200 kadına kurs ve eğitim sahası açtık. İlçemizdeki projelerin yazımı ve takibi için proje koordinasyon merkezini kurduk. Proje merkezimize beş arkadaşımızı yerleştirdik ve onlara İngilizce eğitim veriyoruz. Bunun sebebi yurt dışına yönelmek ve burada bize uygun olan projelerin hayata geçirilmesini sağlamak. Diyanet ile ortaklaşa yaptığımız projeyle, ilçemizde bulunan tüm hafızlık kurslarını bir binaya toplayacağız ve yatılı bir şekilde eğitim vereceğiz. Elimizde bulunan ve kullanılmayan ya da boşalan yerleri de Kur'an kurslarına tahsis edeceğiz. SODES ve DAKA'da birçok projelerimiz ya onaylandı ya da onay aşamasında. Projelere Tatvan TSO'dan destek bekliyoruz."

Dağdağan ise oda olarak her zaman mülki idari amirleri ile koordineli projeler oluşturduklarını, bu konuda başkan yardımcı Cengiz Şahin'in bilgi ve birikimine başvurduklarını söyledi.

Projelere maddi ve manevi desteği esirgemediklerini anlatan Dağdağan, "Sizin yaptığınız projeleri de yakından takip ediyor ve başarılarınızın devamını diliyoruz. Oda olarak üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız" dedi.

Ziyarete Tatvan TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin, Meclis Başkanı İhsan Bakırhan, Meclis Başkan Yardımcısı Nezir Yaman, Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Lebit ve Abdullah Çetin, Meclis Üyeleri İsmail Alkoç ve Behçet Gül katıldı.

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/tso-tarafindan-adilcevaz-kaymakamina-ziyaret-5320.html