Telefonla uyuyakaldı bu hale geldi!

Kategori: Güncel - Tarih: 14 Kasım 2016 20:36
Telefonla uyuyakaldı bu hale geldi!

Melanie Tan Pelaez isimli bir kadın Facebook hesabından yaptığı paylaşımda yandığı kolunun fotoğrafını göstererek buna iPhone 7'nin sebep olduğunu belirtti.

2016, akıllı telefon dünyası için lanetli bir yıl olarak hatırlanacak. Tam Galaxy Note 7'ler artık piyasadan kaldırıldı, daha da bu tarz haberler duymayız derken Avustralya'dan gelen bir haber, canımızı yine çok sıktı.

NEDENİ IPHONE 7 Mİ?

Adı Melaine Tan Pelaez olan bir kadın, ikinci dereceden yanığın oluştuğu kolunun fotoğrafını paylaşarak buna iPhone 7'nin sebep olduğunu ve kendisine yardım edilmesini sağlamak için yaptığı gönderinin paylaşılmasını istedi.

Olayların nasıl geliştiğinden kısaca bahseden Pelaez, sabah uyandığında kolunda ciddi bir kırmızılığın olduğunu ve sanki iğne batırıyorlarmış gibi bir acı fark ettiğini söyleyerek soluğu hastanede almış. Yapılan muayene sonucunda Pelaez'e, buna yabancı kaynaklı bir cismin neden olduğu ve cismin ne olduğunu görmesi için yatağının çevresini kontrol etmesi gerektiği söylenmiş. Hamile kadın da doktorlara uykuya dalmadan önce yatağında olan tek cismin iPhone 7 olduğunu söylemiş. Bu ifade, kadının kolundaki yanık izleriyle cihazın uyumlu olduğunu ortaya çıkarmış.

FACEBOOK'TAN PAYLAŞTI

Olayın duyulmasını sağlamak amacıyla koluna ait fotoğrafı Facebook hesabından paylaşan kadın, hastaneden ayrılır ayrılmaz cihazın kontrolünü yaptırmak için Apple Store'a gitmiş. Cihazın hatalı olmadığını söyleyen yetkililer, kadına yalnızca yeni bir iPhone 7 verebileceklerini belirtmişler.

Avustralyalı sosyal medya kullanıcıları ise kadının bu durumu suistimal ettiğine yönelik eleştirilerde bulunuyorlar. Hatta kadının Samsung adına çalışıp Apple'ı kötülemek maksadıyla bu paylaşımı yaptığını düşünenler dahi var.


 
Kaynak : Haberler

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/telefonla-uyuyakaldi-bu-hale-geldi--9316.html