Tatvan TSO, Gıda ve Ambalaj Fuarına katıldı

Kategori: Tatvan - Tarih: 4 Aralık 2015 12:45
Tatvan TSO, Gıda ve Ambalaj Fuarına katıldı

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) üyeleri, Adana'daki Gıda ve Ambalaj Fuarına katıldılar

Tatvan, Ahlat ve Adilcevaz ilçelerinde gıda ve ambalaj sektörlerinde faaliyet gösteren firmalar, Gıda ve Ambalaj Fuarına katıldı.

Adana'daki fuara Tatvan (TSO) öncülüğünde katılan firmaların, Bitlis ve ilçelerinin tanıtımına da katkı sunduğu belirtildi.

Firmalar ile oda yönetim kurulu ve meclis üyelerinin de fuara katıldığını ifade eden Tatvan TSO Başkanı Bilal Dağdağan, bölgede daralan piyasayı açmak adına Adana'da düzenlenen fuara iştirak ettiklerini söyledi.
Fuarın cumartesi günü mesai bitimine kadar devam edeceğini kaydeden Dağdağan, "Son zamanlarda yaşanan olaylardan dolayı bölgede ticaret anlamında daralma oldu. Bu tür sıkıntıları aşmak adına ticari alanlarda elimizden geldiğince alternatifler üretmeye çalışıyoruz. Buradaki odalar, borsalar, ticaret ve sanayi odalarını ziyaret etti. Aynı zamanda standımızı ziyaret edenlerle de birebir görüşüp bölgemizdeki ticari alan ve imkanları anlatıyoruz. Amacımız, memleketimizi en iyi şekilde tanıtmak ve buralardaki ekonomi ile ticareti bölgemize kazandırmaktır" dedi.

Fuara katılan Tatvan Kaymakamı Murat Erkan da bölgenin tanıtımına katkı sunmak amacıyla Adana ve Mersin'de bir taktım ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirtti.

Aynı zamanda fuar faaliyetlerini takip ettiklerini dile getiren Erkan, "Bölgemizin, il ve ilçemizin tanıtımını yaparken, ticari alanlarda bölgeye kazanımların oluşabilmesi için ziyaretler gerçekleştirdik. Adana ile Mersin Ticaret ve Sanayi odaları, Adana Ticaret Borsasını ziyaret ettik. Bitlis ile Tatvan'ın ekonomik ve ticari potansiyelini anlattık. Bizdeki tarihi ve doğal güzelliklerin yanı sıra ticari alanlardaki potansiyeli görmeleri için onları davet ettik. Amacımız onların ekonomik ve ticari alanlarını bölgemize kazandırmaktır" ifadelerini kullandı.

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/tatvan-tso--gida-ve-ambalaj-fuarina-katildi-6964.html