Tatvan muhabiri Hakan Okay'a başarı belgesi verildi

Kategori: Güncel - Tarih: 4 Ağustos 2016 11:45
Tatvan muhabiri Hakan Okay'a başarı belgesi verildi

Bitlis Gazeteciler Cemiyeti (BİGACEM) tarafından İhlas Haber Ajansı (İHA) Tatvan muhabiri Hakan Okay’a Bitlis’in yerel ve ulusal basında tanıtılmasında gösterdiği duyarlılık ve katkılardan ötürü başarı belgesi verildi.

Hakan Okay'a başarı belgesini takdim eden BİGACEM Başkanı İlhan Karabulut, Bitlis'in yerel ve ulusal basında tanıtılmasında gösterdiği duyarlılık ve katkılardan ötürü Okay'a teşekkürlerini iletti. Tanıtım anlamında gazetecilerin ve yaptıkları haberlerin etkisinin önemine vurgu yapan Karabulut, "Gazetecilerin yazmış oldukları haberler, haberlerde kullanmış oldukları haber dili ve habere bakış açısı gerçekten çok çok önemli. Bu açıdan gazetecilerin duyarlılık örneği göstererek yapmış olduğu bir haber çoğu kez milyonlarca lira para harcansa bile bir şehrin yapılamayacak kadar tanıtım ve reklamını yapar. Bu anlamda yıllardır İHA aracılığıyla Bitlis'in yerel ve ulusal basında tanıtılmasında gösterdiği duyarlılık ve katkılardan ötürü meslektaşımız Hakan Okay'a BİGACEM adına bir kez daha teşekkür ediyor ve mesleğinde başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Takdim edilen belgeden ötürü İHA adına BİGACEM'e teşekkürlerini ileten Hakan Okay ise, yaşadığı şehrin tanıtımına katkı sağlamanın kendisi için en büyük ödül olduğunu söyledi. İHA'da yaklaşık 8 yıldır görev yaptığını ifade eden Okay, görev yaptığı süre zarfında da duruşuyla İHA'yı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını, doğru ve tarafsız haberciliğin yanında ilin tanıtımına katkı sunmak için gayret sarf ettiğini belirtti. İHA muhabiri olarak bundan sonrada yine çalıştığı kurumun desteğini de arkasına alarak ilin tanıtımı noktasında elinden gelen gayreti sarf edeceğini kaydeden Hakan Okay, "Öncelikle gerek şahsımı ve gerekse çalıştığım ajans olan İHA'yı böyle bir belge ile taltife layık gören BİGACEM'e çok teşekkür ediyorum. Yaklaşık 8 yıldan bu yanadır İHA'da görevimi en iyi şekilde yürütmeye çalışıyorum. Bu anlamda gerek çalıştığım kurumumu temsil anlamında gerekse yaptığım gazetecilik görevi gereği her zaman en hızlı, en doğru ve en tarafsız şekilde görevimi icra etmeye çalıştım, inşallah bundan sonrada böyle devam edecek. Bu anlamda bu işi yaparken çoğu kez bir karşılık beklemeden ilimiz ve ilçemizin tanıtımı noktasında elimizden gelen gayreti gösterdik. Bu vesile ile bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyerek görevimizi en iyi şekilde icra etmemize katkı sunan başta İHA Van Bölge Müdürümüz Şükrü Akyüz, Tatvan Kaymakamımız Murat Erkan, Belediye Başkanımız Fettah Aksoy ve diğer tüm kurum müdürleri ile STK temsilcilerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/tatvan-muhabiri-hakan-okay-a-basari-belgesi-verildi-8640.html