Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan Din Görevlileriyle Bir Araya Geldi

Kategori: Tatvan - Tarih: 16 Mart 2018 12:39
Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan Din Görevlileriyle Bir Araya Geldi

Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Tatvan Müftülüğünün düzenlemiş olduğu aylık mutat toplantısı kapsamında ilçe merkezi ve köylerde görevli personel ve Kur’an kursu öğreticileriyle bir araya geldi.

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) konferans salonunda gerçekleştirilen mart ayı mutat toplantısı, Aşr-ı Şerif okunmasıyla başladı.

Toplantıda ilçe merkezi ve köylerde görevli personel ve Kur'an kursu öğreticilerine hitaben bir konuşma gerçekleştiren Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, okumanın önemine vurgu yaptı. Kuran'ın ilk emrinin "Oku" olduğuna vurgu yapan Kaymakam Özkan, ilçede başlatılan okuma-yazma seferberliği ile ilgi bilgi vererek, bu noktada eğitimcilere büyük sorumluluklar düştüğünü ifade etti. Yapılan en küçük hatanın bile geleceğimize, gelecek nesillerimize mal olabildiğine dikkat çeken Kaymakam Özkan, "Hepimize bu noktada büyük sorumluluklar düşüyor. Bu yüzden yaptığımız hizmetlerde hassasiyet göstermeli ve elimizden gelen desteği sunmalıyız. Bu konuda da din görevlilerimizden destek bekliyoruz" dedi.

Kaymakam Özkan, konuşmasının ardından hizmet süresi dolmuş olan müftülük personellerine plaket takdim ederek, teşekkürlerini iletti.

İlçe Müftü Vekili Mehmet Ekinci ise, Kaymakam Mehmet Ali Özkan ve diğer tüm katılımcılara katılımlarından ötürü teşekkürlerini iletti.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/tatvan-kaymakami-mehmet-ali-ozkan-din-gorevlileriyle-bir-araya-geldi-11241.html