Tatvan Halk Eğitimi Merkezi tarafından 182 farklı kurs açılacak

Kategori: Tatvan - Tarih: 30 Ekim 2020 16:44
Tatvan Halk Eğitimi Merkezi tarafından 182 farklı kurs açılacak

Tatvan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından, ilçede 182 farklı kurs açılacak.

Yapılan müracaatlar ve talepler doğrultusunda, Tatvan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından ilçesindeki farklı kurumlarda toplam 182 kursun açılması planlanıyor.

Tatvan Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde, Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında şuan 4 farklı kurs devam ediyor. Yapılan müracaatlar ve taleplerin değerlendirilmesi sonucu 182 farklı kursun da açılması planlanıyor. Kursların farklı kurumlarda açılacağı ve Koronavirüs riskine karşı 14 kural çerçevesinde tedbirler alınarak sürdürüleceği bildirildi.

Koronavirüs tedbirlerini ön planda tutarak kursları açmayı planladıklarını kaydeden Tatvan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Kazım Acar, şu açıklamalarda bulundu;

"İngilizce kursu, özel eğitim kursu, katı ve sıvı kalorifer ateşleyicilik kursu ile tekstil atölyelerindeki kurslarımız devam ediyor. Talepler ve ihtiyaç durumuna göre halk eğitim merkezimiz, aile destek merkezlerimiz, belediye kültür sanat merkezi, gençlik merkezi, bilgi evi, cezaevi, yurtlar, Kur’an kursları, özel tekstiller ve spor salonlarımızda birbirinden farklı toplam 182 kurs açmayı planlıyoruz. 2020 - 2021 eğitim ve öğretim yılı kapsamında açılması planlanan kurslar ile ilgili gerekli duyuru 01 Eylül ile 30 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılmış olup, bu kurslar için 177 kadrosuz usta öğretici başvuruda bulunmuştur. Kursiyerlerin başvuruları ise devam etmektedir ve başvurular halk eğitim merkezimize yapılmaktadır."

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/tatvan-halk-egitimi-merkezi-tarafindan-182-farkli-kurs-acilacak-24080.html