Tatvan’daki alt ve üst yapı çalışmaları aralıksız sürdürülüyor

Kategori: Tatvan - Tarih: 14 Ekim 2019 00:03
Tatvan’daki alt ve üst yapı çalışmaları aralıksız sürdürülüyor

Tatvan Belediyesi tarafından, ilçe merkezinde yürütülen alt yapı ve üst yapı çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Tatvan ilçesindeki 22 mahalleyi kapsayan çalışmalar şuan 4 mahallede alt yapı, 7 mahallede de üst yapı olarak devam ediyor. Mahallelerdeki cadde ve ara sokaklarda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Tatvan Belediye Başkan Vekili Cezmi Taşdemir, alt yapı çalışması tamamlanan cadde ve sokaklarda üst yapı çalışması başlatıldığını söyledi.

Yıl sonuna kadar yapılması planlanan çalışmaları tamamlamak için aralıksız çalışma yürüttüklerini belirten Belediye Başkan Vekili Taşdemir, “alt yapı çalışması tamamlanan bazı caddelerde sıcak asfalt çalışması, bazı sokaklarda ise sathi asfalt kaplama veya parke taşı döşeme çalışması yapılıyor” dedi.

 Vatandaşların mağdur olmaması için hazı zamanlarda gece ve bazen de hastasonu ayırımı yapmadan çalışma yürüttüklerini ifade eden Taşdemir, alt ve üst yapı çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi;

“İlçe genelindeki Cumhuriyet, Karşıyaka, Kale, Şirinevler, Bahçelievler, Kültür, Esentepe mahallelerinde alt yapı çalışmaları tamamlandı ve Fatih, Dumlupınar, Sosyal, Hidayet mahallelerinde alt yapı çalışmaları devam ediyor. Üst yapı olarak da Cumhuriyet, Karşıyaka, Esentepe, Kültür, Şirinevler, Bahçelievler, Kale mahallelerinde eş zamanlı olarak çalışmalar yürütülüyor. Zemin ve yolun durumuna göre bazı caddeler sıcak asfalt, bazı sokaklar ise sathi asfalt veya parke taşı ile kaplanıyor. Aynı zamanda kaldırım ve kanalet çalışmaları da yapılıyor. Yıl sonuna kadar yapılması planlanan bu işleri kısa sürede tamamlamak için çalışmalar aralıksız bir şekilde yürütülüyor.”
 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/tatvan-daki-alt-ve-ust-yapi-calismalari-araliksiz-surduruluyor-13086.html