Tatvan'da okullarda tadilat çalışmaları yapılıyor

Kategori: Tatvan - Tarih: 29 Ocak 2018 12:16
Tatvan'da okullarda tadilat çalışmaları yapılıyor

Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte Tatvan genelindeki okullarda bakım, onarım ve tadilat çalışmaları başlatıldı.

Özellikle köylerde etkili olan fırtına sebebiyle çatıları hasar gören köy okulları başta olmak üzere tadilat gerektiren ilçe genelindeki ilk, orta ve liselerin okul binalarında bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Okulların yarıyıl tatilinde olması sebebiyle tadilat gerektiren okullarda hummalı bir çalışma başlatılırken, çalışmaların kısa sürede tamamlanıp okulların ikinci dönemi başlayacak olan eğitim – öğretim haftasına yetiştirilmeye çalışılıyor.

Yarıyıl tatili olması nedeniyle tadilat ihtiyacı olan okullarda bakım ve onarım çalışmaları başlatıldığını belirten İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, çalışmaların hummalı şekilde devam ettiğini söyledi.

Çalışmalar kapsamında özellikle şiddetli fırtına sebebiyle çatıları uçan köy okullarının çatılarının onarıldığını, ihtiyaç olan diğer okullarda ise kapı ve pencerelerin değiştirilerek, boya ve badana gibi iş ve işlemlerinin yapıldığını kaydeden Kaymakam Özkan, çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü ifade ederek, başlatılan çalışmaların kısa sürede tamamlanıp okulların eğitim – öğretim haftasına yetiştirileceğini belirtti.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/tatvan-da-okullarda-tadilat-calismalari-yapiliyor-11093.html