Tatvan'da okul sporları küçükler bay-bayan basketbol grup müsabakaları başladı

Kategori: Tatvan - Tarih: 6 Mart 2017 11:41
Tatvan'da okul sporları küçükler bay-bayan basketbol grup müsabakaları başladı

Tatvan ilçesinde ‘Okul Sporları Küçükler Bay-Bayan Basketbol Grup Müsabakaları’ başladı. Tatvan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ev sahipliğinde Tatvan Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalara 10 ilden 9 erkek ve 8'i kadın olmak üzere toplam 17 takım katıldı.

Tatvan olarak yeni bir spor organizasyonuna daha ev sahipliği yaptıklarını belirten Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, müsabakalara Batman, Iğdır, Van, Mardin, Muş, Diyarbakır, Şırnak, Ağrı ve Muş illeri olmak üzere 10 ilden 17 takımın sporcularını misafir ettiklerini söyledi. Üç gün devam edecek olan müsabakalar sonucunda kendi grubunu lider olarak tamamlayan takımların yarı finale yükseleceğini kaydeden Kaymakam Özkan, tüm takımlara başarı dileğinde bulunarak, müsabakaların centilmenlik ve dostluk havasında geçmesi temennisinde bulundu.

Tatvan'ın bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapmasının önemine de vurgu yapan Kaymakam Özkan, bu tür müsabakaların iller arası diyalogu arttırdığına dikkat çekerek, Tatvan olarak bu tür bir organizasyona ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/tatvan-da-okul-sporlari-kucukler-bay-bayan-basketbol-grup-musabakalari-basladi-9969.html