Tatvan’da kurulacak OSB için değerlendirme toplantısı yapıldı

Kategori: Tatvan - Tarih: 19 Şubat 2021 23:39
Tatvan’da kurulacak OSB için değerlendirme toplantısı yapıldı

Bitlis’in Tatvan ilçemizde kurulacak olan, Tatvan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için değerlendirme toplantısı düzenledi.

Bitlis Vali Yardımcısı ve Tatvan Kaymakamı Tekin Erdemir başkanlığında, Bitlis Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda Tatvan’da yapılacak olan OSB'nin son durumu masaya yatırıldı.

Tatvan Belediyesi, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası ile Bitlis İl Özel İdaresi tarafından hayata geçirilecek olan OSB için hazırlanan raporlar ve proje çalışmaları değerlendirildi.

Toplantı sonrası kısa bir açıklama yapan Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, "İlçemizde yapılacak olan Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili daha önce iki toplantı gerçekleştirmiştik. Yaptığımız bu toplantılar ile hızlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Başkan Geylani, "İlçemizde yapılacak olan OSB için yatırımcıların yoğun bir talebi var. Şuana kadar 203 yatırımcı ön başvuru gerçekleştirmiş durumda. Talebin yüksek olması bizi ziyadesiyle mutlu etti. Bu yatırımcılarımızın kuracakları işletmeler ile ilçemizde binlerce kişinin istihdamı sağlanacak. İnşallah bu yıl içerisinde organize sanayimizin proje ve altyapı çalışmalarını tamamlayarak yatırım yapma noktasına getireceğiz" diye konuştu.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/tatvan-da-kurulacak-osb-icin-degerlendirme-toplantisi-yapildi-24266.html