Tatvan'da kilit parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor

Kategori: Tatvan - Tarih: 3 Eylül 2019 22:15
Tatvan'da kilit parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor

Tatvan Belediyesi tarafından altyapı çalışmaları biten mahallelerde, kilit parke taşı döşeme işlemleri hızlı bir şekilde devam ediyor.

Tatvan Belediyesi Tarafından Esentepe ve Kale mahallerinde alt yapı çalışması biten sokaklarda, kilit parke taşı döşeme işlemleri hızlı bir şekilde devam ediyor. Kısa süre içerisinde yaklaşık 8 bin metrekare kilit parke döşenen Esentepe ve Kale mahallesinde çalışmalar hız kesmeden devam edecek.

Belediye olarak daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için ilçe genelinde özellikle ara cadde ve sokaklarda kilitli parke çalışmalarını sürdürdüklerini ileten Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, ”Belediyemizce başlattığımız yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar kapsamında kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.  Uzun yıllardır yeterli hizmet götürülmeyen mahallerimizde yapacağımız çalışmalarımız ile ilçemiz daha modern bir hale kavuşacak. Alt yapısı tamamlanmış ve bozuk olan tüm yollarda parke taşı döşeme ve yol yenileme çalışmaları devam edecek.” İfadelerini kullandı.

Konuşmasının devamında Başkan Geylani şu ifadeleri kullandı: Şuanda alt yapısı devam eden mahalle sokaklarımız var, çalışmaların bittiği mahallelerimizde de üst yapı çalışmalarına başlayacağız. Vatandaşlarımızın mağdur edilmemesi için çalışmalarımız son hızla devam edecek. İnşallah yapılan hizmetlerle güzel bir iş ortaya çıkaracağız. İlçemizin güzel insanları her şeyin en iyisine layık düşüncesiyle çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Bu hizmetlerin halkımıza ve Tatvan’a hayırlı olmasını diliyorum.

Mahallelerinde yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren mahalle sakinleri de çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani ve ekiplerine teşekkür etti.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/tatvan-da-kilit-parke-tasi-doseme-calismalari-devam-ediyor-12979.html