Tatvan'da kar temizleme çalışmaları devam ediyor

Kategori: Tatvan - Tarih: 30 Ocak 2017 22:11
Tatvan'da kar temizleme çalışmaları devam ediyor

Tatvan Belediyesi aralıksız devam eden kar yağışı ile birlikte başladığı kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Yurdu etkisi altına alan yoğun kar yağışı ile birlikte Tatvan Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlükleri ekipleri tarafından ilçe merkezindeki tüm mahalle yollarında ve Cumhuriyet caddesinde yol temizleme çalışmaları yapıldı. 

Yoğun kar yağışının bu günde devam ettiği ilçede, 18 iş makinesi ve 70 personel ile birlikte geceli ve gündüzlü olarak karla mücadele çalışması yürütülüyor. 

Tatvan’ı 9 eşit bölgeye bölerek çalışmaları aralıksız devam ettirdiklerini belirten Tatvan Belediye Başkan Vekili Abdulbaki Menteş, 18 iş makinesi ve 70 personel ile birlikte vardiyalı olarak gece ve gündüz çalıştıklarını söyledi. Üç gündür aralıksız devam eden kar yağışından dolayı halkın sorunlarla karşılaşmaması için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Vekili Menteş, “Üç gündür kar yağışı aralıksız devam ediyor. İlk etapta toplu taşıma araçları güzergahları ve hastane yollarını açtık. Daha sonra mahalle yolları ile cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışmamız devam etti. Bununla birlikte yol genişletme çalışmamız da sürüyor. 18 iş makinesi ve 70 personel ile birlikte ilçede 9 farklı gölgede çalışmalar gece ve gündüz aralıksız devam ediyor.”

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/tatvan-da-kar-temizleme-calismalari-devam-ediyor-9765.html