Tatvan'da kar temizleme çalışmaları devam ediyor

Kategori: Tatvan - Tarih: 24 Aralık 2021 13:33
Tatvan'da kar temizleme çalışmaları devam ediyor

Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yoğun kar yağışının ardından yol açma ve temizleme çalışmalarına devam ediyor.

Karla mücadele çalışmaları için daha önceden hazırlık yapan Tatvan Belediyesi ekiplerince, kar yağışı ile birlikte ilçe merkezindeki cadde, sokak ve kaldırımlarda kar temizleme çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mesut Kaplan, kar yağışından dolayı olumsuzlukların yaşanmaması için karla mücadele konusunda ekipleri planlı bir şekilde çalışmalarına devam ettiklerini belirterek şu açıklamalarda bulundu. “Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde iş makinelerimiz ve personelimiz ile birlikte başlatığımız karla mücadele çalışmaları kış ayları boyunca devam edecek. İş makineleri ile cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışması devam ederken, aynı anda kar ekibindeki arkadaşlar da küreklerle çarşı merkezideki kaldırımları temizliyor. Kar yağışı ve olumsuz hava şartlarından dolayı vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde devam ettireceğiz. İnşallah kış ayları boyunca hiçbir şekilde bir mağduriyet yaşanmadan çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/tatvan-da-kar-temizleme-calismalari-devam-ediyor-24651.html