Tatvan'da kanser hastaları teşhisi tedavi ve takipleri yapılabilecek

Kategori: Tatvan - Tarih: 12 Ekim 2018 15:12
Tatvan'da kanser hastaları teşhisi tedavi ve takipleri yapılabilecek

Bitlis - Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Erdinç Eren, artık kanser hastalarının teşhis, tedavi ve takiplerinin, Tatvan ilçesinde yapılabileceğini söyledi.

Bölgede merkezi bir hastane olduklarını ifade eden Başhekim Eren, gazetecilere yaptığı açıklamada, Tatvan Devlet Hastanesi’ne tıbbi onkoloji uzmanının atanmasıyla eksik olan kadrolarını tamamlayarak, bu alanda da sağlık hizmeti vermeye başladıklarını kaydetti.

Bitlis - Tatvan Devlet Hastanesi’ne atanarak hasta kabulüne başlayan Tıbbi Onkoloji Uzman Doktoru Serkan Yıldırım ise, Tatvan’da olmaktan dolayı memnun olduğunu belirtti.

Dr. Serkan Yıldırım, 2009 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduğunu, 2010 yılında İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde iç hastalıkları uzmanlığına başladığını, 2015 yılında Ege Üniversitesi Tıbbi Onkoloji Bölümü’nde çalışmaya başladığını ve 2018 yılında eğitimini tamamlayarak Bitlis - Tatvan Devlet Hastanesi’ne atandığını söyledi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/tatvan-da-kanser-hastalari-teshisi-tedavi-ve-takipleri-yapilabilecek-11913.html