Tatvan'da İntihar Girişimi

Kategori: Tatvan - Tarih: 4 Ağustos 2013 20:40

Tatvan ilçesinde intihar etmeye kalkışan A.Ç.'ye, polisler ulaşarak intiharı önledi. Hastanede sağlık taramasından geçirilen A.Ç.'nin psikolojik sorunlar yaşadığı belirlendi.

Bir ihbarı değerlendiren Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Fatih Mahallesi’nde ikamet eden 31 yaşındaki A.Ç.’ye ulaşmaya çalıştı.
 
Akşam saatlerinde üzerindeki eşyaları evine yollayan ve dolaylı yollardan ailesinden helallik isteyen A.Ç.’nin intihar edebileceği durumundan şüphe edilerek, gece boyu polis tarafından arandı.
 
Polis ekipleri tarafından yaklaşık 5 saat aralıksız aranan A.Ç., saat 04:00 sıralarında Kültür Mahallesi’nde inşaat halindeki 6 katlı bir binanın damında görüldü. Hemen olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri çağrıldı. Polis tarafından diyalog sağlanarak ikna edilmeye çalışılan A.Ç., intihardan vazgeçilmesi için ikna olmayınca, konuşmayla oyalandırılarak karanlıkta sessizce yanaşan polisler tarafından emniyetli bir şekilde yakalandı ve Tatvan Devlet Hastanesi’ne götürüldü.
 
Hastanede sağlık taramasından geçirilen A.Ç.’nin psikolojik sorunlar yaşadığı belirlendi. Daha önce de psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenilen A.Ç., Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi.

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/tatvan-da-intihar-girisimi-713.html