Tatvan’da içimizi ısıtacak güzel görüntüler

Kategori: Tatvan - Tarih: 22 Haziran 2019 12:03
Tatvan’da içimizi ısıtacak güzel görüntüler

Bitlis’in Tatvan ilçesi Yeni Çarşı Caddesinde yuvadan düşen yavru karga Esnaf Çay evinde oturan bir vatandaşın omuzuna kondu.

Whatsapp ihbar hattımıza gelen video ve bilgilere göre, Tatvan Yeni Çarşı Caddesinde arkadaşlarıyla oturup çayını yudumlayan Murat Güllübardak yuvasından düşüp sırtına konan yavru karga arasındaki içimizi ısıtan bir görüntü verdi.  

Önce kendisini gagalayabileceğini düşünen Güllübardak yerinden hiç kıpırdamadan arkadaşlarıyla beraber sohbet ederek etrafta yavru karganın annesi olduğu düşündüğü kargalarında uçuştuğunu gördü. Daha sonra kendisine zarar veremeyeceğini düşünen Güllübardak kargayı alarak kendi elleriyle besleyerek su verdi. İkilinin arasında sıcak bir dostluk oluştu.

Hem arkadaşlarıyla sohbet ederek hemde kargayı besleyen Güllübardak etrafta kedilerinde olduğunu fark ederek bir süre bekledikten sonra annesinin etraftaki dükkanlar üzerinde uçuştuğunu gördüğü alana yavru kargayı bıraktı. Daha sonra açıklamaları arasında hayvan sevgisi başkadır canlıya zarar vermek günahtır. Düşüp sırtıma konması benim için bir sınavdı şükür kendi ellerimizle besledik su içirdik annesinin olduğunu düşündüğümüz tarafada tekrar bıraktık dedi.

 
Kaynak : Bitlis Haber13 / Haber Merkezi

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/tatvan-da-icimizi-isitacak-guzel-goruntuler-12744.html