Tatvan’da Düzenlenen 'Üç Aylar Berata Geldim' Programına Yoğun İlgi

Kategori: Tatvan - Tarih: 20 Mart 2022 11:22
Tatvan’da Düzenlenen 'Üç Aylar Berata Geldim' Programına Yoğun İlgi

Tatvan Belediyesi tarafından, İlahiyatçı Yazar Prof.Dr. Mustafa Karataş’ın katılımıyla, Bitlis'in Tatvan ilçesinde düzenlenen “Üç Aylar Berata Geldim” programına kadınlar yoğun ilgi gösterildi.

Tatvan Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlamında yaptığı programlar devam ederken, Tatvan Belediyesi Sergi ve Kongre Merkezi’nde kadınlara yönelik düzenlenen programda Prof.Dr. Mustafa Karataş'ın konferansının yanı sıra, İlahi Sanatçısı Recep Arslan sahne aldı.

Mevlit dinletisi ile başlayan program, Recep Arslan’ın ilahi dinletisi ile devam etti. Ardından, sahne alan Prof. Dr. Mustafa Karataş “Üç Ayların Faziletleri” konusunda konferans verdi.

Katılımın yoğun olduğu programda kısa bir konuşma yapan Prof.Dr. Mustafa Karataş, “Tatvan'da olmaktan dolayı çok mutlu olduk. Umuyorum ki sizlerde mutlu olmuşsunuzdur. Bu programı düzenleyen Tatvan Belediye Mehmet Emin Geylani ve ekibine çok teşekkür ediyor, hepinize katılımlarınız için saygı ve hürmetlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Programa katılan Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani ise, “Değerli hanımefendiler her şeyin en iyisine layık. Sizler için çalışmaya ve güzel programlar düzenlemeye devam edeceğiz. Üç Aylar Müslüman alemi için kıymetli aylardır. Allah (CC), Recep ve Şaban ayını hakkıyla ifa etmeyi ve Ramazan-ı Şerif’e ulaşmayı hepimize nasip etsin İnşallah. Bu anlamda bizleri kırmayarak değerli bilgilerini bizlerle paylaşmak için şehrimize gelen Mustafa Karataş hocamıza ve ilahileriyle kulaklarımızın pasını silen Recep Arslan kardeşimize teşekkür ediyor, katılımlarınızdan dolayı değerli hemşerilerimize hürmetlerimi sunuyorum” dedi.

 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/tatvan-da-duzenlenen--uc-aylar-berata-geldim--programina-yogun-ilgi-24756.html